Blogolj!

Szavazz Hévízre!

Ragnar Volarus

Keresd meg Csucsut! Nem tudod kicsoda Csucsu? Akkor irány Hévíz!

Persze a környék leghíresebb és legszínesebb, több nyelven is beszélő papagája csak az egyik ok, amiért érdemes ellátogatni Hévízre. Emellett a pihenésre és kikapcsolódásra csalógató város és szállodái, fürdői éppen elég okot szolgáltatnak arra, hogy erre vegyük az irányt. 

Ugyan ilyen reklámszöveget nap mint nap hallhatunk, de most itt a bizonyíték, hogy nem a levegőbe beszélünk. Hévíz városát ugyanis beválasztották egy igen előkelő verseny résztvevői közé. 

Az Európai Bizottság aáltal alapított EDEN hálózat és partnerei 2009 óta rendezik meg a "European Best Destination” versenyt, amely során Európa 20 legfelkapottabb turista paradicsoma közül a közönség dönti el, hogy melyik város kapja a „legjobb úti cél” megtisztelő címet. A díjat annak érdekében alapították, hogy népszerűsítsék az európai turizmust és kultúrát.

Papp Gábor polgármester hangsúlyozta: Hévíz számára rendkívül megtisztelő, hogy a bizottság Hévízt is versenybe hívta olyan városok mellett, mint Párizs, Milánó vagy Athén.

- Egyedülálló gyógytavunk mellett az elmúlt években tapasztalható látványos, gyors fejlődésével és a bemutatott fejlesztési szándékokkal hívtuk fel magunkra a figyelmet, és úgy érzem, bárhogy is végződjön számunkra e versengés, Hévíz azzal csak nyerni fog. A legjobb európai 20 között lenni hatalmas megtiszteltetés, és a szavazás és annak eredményeként zajló marketing kampány felbecsülhetetlen számunkra.

Szavazni egy IP címről hét naponta lehet, így, mivel a kampány ferbruár 5-ig tart, Önök három alkalommal adhatják le szavazataikat. A link tehát: https://www.heviz.hu/hu/landing/ebd2020

https://turista.blogstar.hu/./pages/turista/contents/blog/88929/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?